2130270025 6937064586 Κερασόβου 112, Πετρούπολη, Αθήνα arbenhnk@gmail.com
 
 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Μάρμαρα Νίκος | Εμπόριο & Τοποθέτηση Μαρμάρων Πετρούπολη Αττική


Τα πλακάκια αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια την κύρια επιλογή για κάθε χώρο και αυτό γιατί μπορούν να συνδυάσουν τη χρηστικότητα με την υψηλή αισθητική, έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που υπάρχει στην αγορά είναι τόσο μεγάλη, που είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρει κάποιος το κατάλληλο πλακάκι που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του.

Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για τα περισσότερα σπίτια, ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα και έμπειρα άτομα ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.

Η επιχείρησή μας “Μάρμαρα Νίκος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Πετρούπολη, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Πετρούπολη και σε όλη την Αττική.

 

 

 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ
  Δάπεδα
  Τοίχους
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Πισίνες κ.α.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσει οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επίσης, πραγματοποιεί κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας ωστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πετρούπολη, το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, το Καματερό και όλα τα δυτικά προάστια στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.