2130270025 6937064586 Κερασόβου 112, Πετρούπολη, Αθήνα arbenhnk@gmail.com
 
 
ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΣ
Εμπόριο & Τοποθέτηση Μαρμάρων Πετρούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “Μάρμαρα Νίκος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Πετρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο, την επεξεργασία και την τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών καθώς και με την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες - μαρμαράδες καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι εφοδιασμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα και τα πλακάκια.

 

 

 
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων και γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, περίτεχνες κατασκευές από μάρμαρο, κατασκευές μνημείων και τοποθέτηση μνημειακών αξεσουάρ, εργασίες λούστρα, τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνες και ζημιές, τοποθετήσεις πλακιδίων σε κουζίνες, μπάνια, πατώματα και τοίχους.

Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη μαρμάρων και γρανιτών ώστε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν που θα ταιριάζει και θα αναδείξει τον χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.
Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όποια εργασία μας ζητηθεί, σε μάρμαρο και γρανίτη, με ποιότητα και συνέπεια έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του εμπορίου και επεξεργασίας μαρμάρων, η ποιότητα εργασίας, η καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας ωστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πετρούπολη, το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, το Καματερό και όλα τα δυτικά προάστια στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.