2130270025 6937064586 Κερασόβου 112, Πετρούπολη, Αθήνα arbenhnk@gmail.com
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Μάρμαρα Νίκος | Εμπόριο & Τοποθέτηση Μαρμάρων Πετρούπολη Αττική


Το μάρμαρο, ο γρανίτης και τα φυσικά πετρώματα είναι διαχρονικά υλικά που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο. Τον αναβαθμίζουν προσδίδοντάς του κύρος και πολυτέλεια. Η ομορφιά τους, οι φυσικοί χρωματισμοί και η ικανότητά τους να δένουν αισθητικά με άλλα υλικά και διακοσμητικά στοιχεία τα καθιστούν περιζήτητα σε ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές κτιρίων.

Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου, η επιχείρησή μας “Μάρμαρα Νίκος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Πετρούπολη, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας.

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες
  Επένδυση Πισίνας
  Μπάνιο
  Επένδυση τζακιού
​​​​​​​  Περβάζια
​​​​​​​  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
​​​​​​​  Ειδικές Κατασκευές
​​​​​​​  Μνημεία
Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε έργα διαχρονικά που θα κάνουν το χώρο σας να ξεχωρίζει.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας ωστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πετρούπολη, το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, το Καματερό και όλα τα δυτικά προάστια στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.